Demonstratie

Zorgriem demonstratie
Voor zorginstellingen biedt de Zorgriem de mogelijkheid om een demonstratie op locatie te verzorgen. U ervaart de Zorgriem in de praktijk en u heeft de gelegenheid om alle vragen te stellen. Tevens kunt u kennismaken met de MtagBOX indoor dwaaldetectie oplossingen.

Vele zorginstellingen zoals ‘s Heeren Loo, Florence, Archipel, Vivent, Amarant, Kempenhaeghe etc zijn u voorgegaan en hebben de Zorgriem opgenomen in hun zorgdiensten portfolio. Zowel hun zorgverleners als mantelzorgers en cliënten maken gebruik van de Zorgriem dienstverlening .

Wilt u als casemanager dementie, vereniging, stichting, belangenorganisatie, zorgverzekeraar, zorginstelling, zorgwinkel etc ook de Zorgriem opnemen in uw dienstverlening of winkel met de bijbehorende voordelen, kortingen en ondersteuning dan kunt u hier contact met ons opnemen.

In het onderstaande filmpje ziet u de ervaring en toepassing van de Zorgriem in een zorginstelling. Zij maken gebruik van de speciale Zorgriem versie de zogenaamde ZorgriemCall met valdetectie.

Beurzen
De Zorgriem is regelmatig aanwezig op zorg- en dementiebeurzen.  Op deze beurzen kunt u zelf de Zorgriem ervaren en welke voordelen het voor u biedt.

Heeft u binnenkort een beurs en wilt u de Zorgriem ook tonen op uw beurs dan kunt u contact opnemen via info@zorgriem.nl

De ZorgCentrale ondersteunt!

De Zorgriem dienstverlening wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de ZorgCentrale en biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week professionele ondersteuning bij positiebepaling van de Zorgriem. Medewerkers van de ZorgCentrale hebben uitstekende ervaring in de zorg, voornamelijk door hun zorgachtergrond waardoor de doorlooptijd van hulpopvolging wordt bekort in geval van calamiteiten.

De ZorgCentrale is altijd bereikbaar en ondersteunt u met traceren en lokaliseren waardoor u niet afhankelijk bent van een computer, tablet of smartphone!

Ervaringen

Een heerlijk gevoel

Voor ons is het een enorme opluchting en geruststelling dat de zorgriem in geval van nood goed werkt! In het verleden hebben we veel nare, onzekere momenten beleeft door zoekraakincidenten. Volgens ons hoort dat nu voor altijd tot het verleden, het geeft een heerlijk gevoel!

Snel getraceerd

Het grote voordeel is dat Suzanne veel relaxter de deur uit gaat omdat ze niet bang hoeft te zijn dat ze voor lange tijd verloren loopt. Als ze niet thuis is op het moment dat ik ‘s avonds uit mijn werk kom, of als ze mij overdag belt met de mededeling dat ze niet weet waar ze zich bevindt, dan heb ik haar binnen tien minuten getraceerd en kan ik haar ofwel zelf gaan halen, ofwel telefonisch naar huis gidsen. Voor mij is dat natuurlijk ook een heel geruststellend idee.

Vrijheid

Mijn vader kunnen wij nog veel vrijheid geven met deze GPS apparatuur. Ook kunnen wij hem goed volgen. Omdat op de website van MobileTrack de geschiedenis (precies waar iemand die dag geweest is) kunnen wij lezen welke patronen hij volgt in een week. Dinsdags bijvoorbeeld rijdt hij richting de Belgische grens en maandag naar een ander dorp waar hij vroeger ook veel kwam.

GPS redt levens

Site doorzoeken

 

 MobileTrack

Dotterbloemstraat 1
3053JV Rotterdam
Telephone: +31 (0)88 4646200

Meer contactinformatie

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, wij bellen u graag terug.