Zorgriem Pakket

De Zorgriem met locatiebepaling is een dienst die speciaal en exclusief ontwikkeld is voor de doelgroep die te maken heeft met Alzheimer en overige vormen van dementie. Het is een klein apparaatje met GPS zender die getraceerd en gelokaliseerd kan worden. De persoon kan de Zorgriem eenvoudig bij zich dragen in de broek en jaszak, tas of het kan om de riem worden geschoven. In de meeste gevallen wordt het om de riem geschoven zodat het stevig is bevestigd.

Direct bestellen? Klik hier | De Zorgriem brochure? Klik hier.

Met uw eigen computer, notebook of PDA kunt u ieder moment 24 uur per dag via het Internet de persoon lokaliseren en terug vinden. U hoeft niets te installeren op uw computer, simpelweg gebruik makend van een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op de Online Portaal. Het wordt veel gebruikt door mantelzorgers en zorginstellingen in situaties met Alzheimer en dementie.

Daarnaast kunt u denken aan kinderen, senioren en overige beveiligingssituaties. Doordat u direct weet waar de persoon zich bevindt kan de doorlooptijd van hulpopvolging zoveel mogelijk worden bekort in het geval van calamiteit. De Zorgriem wordt geleverd als een totaalpakket. Het Zorgriem pakket is volledig geconfigureerd en getest. Zodra u het Zorgriem pakket heeft ontvangen is het direct klaar voor gebruik. Het is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te bedienen.

Meer informatie vind u bij veelgestelde vragen.

De ZorgCentrale ondersteunt!

De Zorgriem dienstverlening wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de ZorgCentrale en biedt 24 uur per dag en 7 dagen per week professionele ondersteuning bij positiebepaling van de Zorgriem. Medewerkers van de ZorgCentrale hebben uitstekende ervaring in de zorg, voornamelijk door hun zorgachtergrond waardoor de doorlooptijd van hulpopvolging wordt bekort in geval van calamiteiten.

De ZorgCentrale is altijd bereikbaar en ondersteunt u met traceren en lokaliseren waardoor u niet afhankelijk bent van een computer, tablet of smartphone!

Ervaringen

Een heerlijk gevoel

Voor ons is het een enorme opluchting en geruststelling dat de zorgriem in geval van nood goed werkt! In het verleden hebben we veel nare, onzekere momenten beleeft door zoekraakincidenten. Volgens ons hoort dat nu voor altijd tot het verleden, het geeft een heerlijk gevoel!

Snel getraceerd

Het grote voordeel is dat Suzanne veel relaxter de deur uit gaat omdat ze niet bang hoeft te zijn dat ze voor lange tijd verloren loopt. Als ze niet thuis is op het moment dat ik ‘s avonds uit mijn werk kom, of als ze mij overdag belt met de mededeling dat ze niet weet waar ze zich bevindt, dan heb ik haar binnen tien minuten getraceerd en kan ik haar ofwel zelf gaan halen, ofwel telefonisch naar huis gidsen. Voor mij is dat natuurlijk ook een heel geruststellend idee.

Vrijheid

Mijn vader kunnen wij nog veel vrijheid geven met deze GPS apparatuur. Ook kunnen wij hem goed volgen. Omdat op de website van MobileTrack de geschiedenis (precies waar iemand die dag geweest is) kunnen wij lezen welke patronen hij volgt in een week. Dinsdags bijvoorbeeld rijdt hij richting de Belgische grens en maandag naar een ander dorp waar hij vroeger ook veel kwam.

GPS redt levens

Site doorzoeken

 

 MobileTrack

Dotterbloemstraat 1
3053JV Rotterdam
Telephone: +31 (0)88 4646200

Meer contactinformatie

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, wij bellen u graag terug.